Project: Energie

Welkom bij Project Energie, de interactieve ervaring waarin jij de sleutel hebt om een stad van stroom te voorzien! Neem de regie over de energievoorziening en maak beslissingen die de toekomst van de stad vormgeven.

In “Project Energie” draait alles om keuzes maken. Kies je voor duurzame groene stroom of ga je voor de snelheid van traditionele, maar vervuilende energiebronnen? De beslissingen die je neemt, hebben directe gevolgen voor de ontwikkeling en het welzijn van de stad.

Momenteel bevindt het spel zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, en we nodigen je uit om deel uit te maken van dit spannende proces. De beelden in de trailer zijn rechtstreeks vastgelegd in de engine, waardoor je een glimp opvangt van de potentie en dynamiek van Project Energie.

 

 

 

 

Wij zijn benieuwd naar jouw feedback en suggesties! Als je ideeën hebt om het spel nog beter te maken, aarzel dan niet om ze met ons te delen via het contactformulier op onze homepagina. Samen kunnen we deze energieke reis nog boeiender maken!

 

Bedankt voor je interesse in Project Energie, waar elke keuze telt en de toekomst in jouw handen ligt. Veel plezier met het verkennen van de mogelijkheden en het vormgeven van de stad van morgen!