Terberg Totaal Installaties

Meer dan 70 jaar ervaring

Terberg Totaal installaties heeft meegewerkt aan een interview om een beeld te geven over wat je als student, stagiair of afgestudeerd elektricien te wachten staat. Terberg Totaal Installaties is werkzaam in de elektrotechniek, werktuigkunde, beveiliging, brandbeveiliging, data/ict, service & onderhoud, inspecties en ze spelen een belangrijke rol in de energietransitie.

Tijdens dit interview spreek ik met Thijs. Thijs is op dit moment bezig met een BBL opleiding en vertelt zijn ervaring als leerling monteur. Ook praat ik met Ronald die werkzaam is als chef monteur. Xander is projectleider en die organiseert voornamelijk de werkzaamheden vanuit kantoor maar ook op de bouwplaats.

Kijk snel de video hieronder voor het leuke gesprek dat ik met ze heb gehad!

Kijk voor meer info snel op: www.terberg.eu 

Gericht op oplossingen

Terberg kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan ons oog voor de toekomst. Wij begrijpen goed dat mensen, bedrijven en organisaties niet op zoek zijn naar installaties, maar naar oplossingen voor specifieke problemen.

Onze mensen worden enthousiast van techniek, daarom kunnen wij als geen ander de wensen van onze opdrachtgevers op een heldere manier vertalen naar effectieve en innovatieve installaties. 

Totaalinstallateur

In de afgelopen zeventig jaar zijn wij een ware totaalinstallateur geworden. Onze vakmensen beheersen verschillende disciplines waardoor we een mooi pakket aan diensten kunnen aanbieden en waarmee wij al vele jaren opdrachtgevers ontzorgen en tevreden stellen.

Kennis

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken investeren wij in het kennisniveau van onze mensen. Wij bieden opleidingen, cursussen en trainingen aan en stimuleren onderlinge kennisdeling. Waar mogelijk adviseren wij over innovaties, efficiëntere technieken en en slimmere oplossingen. Zo weten wij zeker dat wij altijd de gewenste kwaliteit kunnen leveren.

Maatwerk

Ons werkterrein is breed en dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Wij gaan daarom regelmatig het gesprek aan met alle betrokken partijen om het gewenste eindresultaat scherp te krijgen. Wij overleggen, adviseren en zorgen er zo voor dat onze installaties naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Rendement

Als installateur begrijpen wij goed dat installaties onderdeel zijn van een groter ontwerp en dat daarbij budgetten en energie-eisen horen. Het is ons specialisme om uit te zoeken hoe het beste resultaat en rendement behaald kunnen worden binnen specifieke eisen. Onze mensen dagen elkaar onderling uit om de beste resultaten te halen, wat uiteindelijk resulteert in optimale resultaten voor onze opdrachtgevers.

Totaaloplossingen

De verschillende disciplines binnen de installatiebranche zijn niet los van elkaar te zien. Werktuigkundige en elektrotechnische installaties gaan al langer hand in hand, maar ook beveiligingssystemen, datanetwerken, onderhoud en inspecties zijn niet meer weg te denken bij moderne gebouwen. Daarom zorgen wij altijd voor volledige systeemintegratie zodat alles beheerd en gecontroleerd kan worden vanuit een overzichtelijk systeem.